Arthur Koelewijn Visspecialist

Arthur Koelewijn VisspecialistOp dinsdag staan we in het centrum van Oirschot. Een gezellige en drukke markt, met leuke cafeetjes en terrasjes. Vooral in de zomer druk bezocht door de vele mensen die op campings in de omgeving staan. De markt duurt van 8.30 tot 12.30 uur.

Ook staan we dinsdags op de Centrummarkt van Eindhoven. We staan dan pal voor de deur van de Bijenkorf, vlak bij het Centraal Station. Deze drukke markt is de grootste stoffenmarkt van Zuid-Nederland. De markttijden zijn van 9 tot 14 uur.

Woensdag staan we op de markt bij Winkelcentrum Woensel in Eindhoven. Een leuke gezellige markt met voldoende parkeer gelegenheid. Geopend van 8.30 tot 12 uur.
Woensdagmiddag staan we van 12.30 tot 17 uur in het centrum van Geldrop. Een gezellige markt met een zeer divers aanbod. Door reörganisatie van de infrastructuur van deze stad is het wel altijd een verassing om de markt te bereiken. Onthoud dat we voor de grote Brigidakerk in het centrum staan, kan niet missen.
Donderdagochtend van 8.30 tot 12 uur zijn we op de weekmarkt in stadsdeel Tongelre te Eindhoven. Doordat er vele buitenlanders in dit stadsdeel wonen is dit de uitgelezen markt waar wij een iets meer ‘zuidelijk’ getint assortiment hebben. Woensdagnacht worden bij mij de meeste buitenlandse vissoorten vers aangeleverd. Denk aan verse sardines, dorades, gamba’s enz. Probeer eens wat anders !

Donderdagmiddag van 12.30 tot 17 uur zijn we op het St. Troduplein (stadsdeel Strijp) in Eindhoven. Een kleine markt waar we veel Spaanse mensen vinden. Ook het gebied van Philips en vele scholen. Lekker snackje in de pause is vaak de reden van een marktbezoek.

Vrijdag zijn we wederom in Eindhoven, nu op de markt van het St. Gerardusplein in Stratum. Aangezien het bij ons in het zuiden nog bij vele mensen gewoonte is om deze dag vis te eten is dit een van onze drukste markten. Hier is ons assortiment ook het uitgebreidst. Denk aan zeewolf, zeebaars, tarbot, langoustines, inktvis salade, visspiezen van zwaardvis en tonijn enz. Tijden:van 11.30 tot 17.30 uur.

Zaterdag zijn we op de markt van het Wilhelminaplein in Best. Een gezellige markt waar veel jonge families komen om met hun kinderen een lekker bakje kibbeling naar binnen te werken of een bloemetje te halen voor opa en oma. Markt open van 8.30 uur tot 13 uur.

Tevens is zaterdag de dag dat we Limburg aandoen. Een van de grootste markten in onze regio, midden in het centrum van Weert, is eigenlijk een dagmarkt. U kunt van 8 tot 15.30 uur terecht op deze markt.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De devishandel.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Arthur Koelewijn Visspecialist
Den Binnen 7
5674TW Nuenen

+31 (0)40 2835324

Deel deze pagina

Arthur+Koelewijn+Visspecialist img