Erasmus ViscenterGeopend tot 17.00

vishandels - Erasmus Viscenter - kaartoverzicht

Erasmus Viscenter

Welkom op de webpagina van Erasmus Viscenter op devishandel.nl - de beste vishandels website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Erasmus Viscenter

Openingstijden

Open
Sluit om 17.00
maandag8.30 - 17.00
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdag8.30 - 17.00
vrijdag8.30 - 17.00
zaterdag8.30 - 17.00
zondag8.30 - 17.00

Recensies

Profielafbeelding jaap

  1 

Kijk eerst even naar de AD haringstest 2017 :-)

13 -3

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Helaas was de haring echt heel slecht en de service niet veel beter. Een haring bij de supermarkt smaakt beter. We hebben het vis gewoon weggegooid, zonde.
Beantwoorden  • 
Vandaag 2 porties geb.mosselen en 1 portie kibbeling gekocht. De mosselen hebben we weggegooid,we proefden alleen het paneermeel en de kibbeling smaakte naar oud frituurvet bah!! Je denkt vis aan de haven....dat moet goed zijn,maar nee!! Onze visboer in Schiedam doet het gelukkig beter,daar smaakt de vis echt altijd HEERLIJK!!
Beantwoorden  • 
Op zondag 4 maart 2018 hebben we dit bedrijf bezocht en voor meer dan 40 euro vis gekocht. ( of in ieder geval wat zo genoemd werd!!). We kochten een schaal hollandse garnalen van 15 euro. Nog gevraagd of ze vers waren en er werd gezegd dat dat echt zo was. Nou we hebben het geweten thuis. Ze waren absoluut NIET vers. Waterig en zonder smaak!!!!! Prachtig voorbeeld van diepvries.Dan maar de vispotjes. Nou ook dat is geen succes, ook NIET vers. Waren zuur ( denk bedorven). Was net griesmeelpap met wat visresten er in. Ook gambasalade gekocht. Was houdbaar tot 5 maart 2018. ( gekocht op 4 maart 2018). We hadden ook nog hollandse nieuwe gekocht en een andere salade. U kunt misschien wel raden waar alles terecht is gekomen: IN DE VUILNISBAK.
We verhuizen op korte termijn naar Breskens, maar zullen bij deze zaak NOOIT meer iets kopen. Zullen ook met iedereen in Breskens onze ervaringen delen. Dit was eens maar nooit weer. Foei.
Beantwoorden  • 
Dunkle Bedienung am 16.10.2017 extrem unsauber und sehr unfreundlich.
Beantwoorden  • 
\"Verse\" vis verkopen die duidelijk voorbij consumptie datum is is één ding, fouten kunnen gebeuren zelfs in de beste zaak. Daarna de terugbetaling (14,25€) weigeren is diefstal. Schandelijk en een blamage voor de Nederlandse vishandel!
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De devishandel.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Erasmus Viscenter
Kaai 1
4511RC Breskens

+31 (0)117 382077

Links

Website
-

Deel deze pagina

Erasmus+Viscenter img